Mats Zuccarello leverte en flott scoring da hans Minnesota Wild i natt kom tilbake fra 0-2 og vant 4-2 i borteoppgjøret mot Florida Panthers…

Unggutt holdt Wild inne i kampen

Minnesotas målvakt Devan Dubnyk er ute på ubestemt tid på grunn av sin kones helseproblemer, dermed ble finnen Kaapo Kähkönen i slutten av november kalt opp fra klubbens farmerlag for å hjelpe til i førstemålvaktens fravær.

23-åringen fikk en seier i debuten borte mot Devils i forrige uke, og i natt fikk unggutten sin andre NHL-start i karrieren i Florida.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

Og det ble virkelig hett rundt ørene på finnen i første halvdel av oppgjøret i solskinnsstaten, for Panthers dominerte de første 30 minuttene i BB&T Center fullstendig. 

Aleksander Barkov sendte vertene i føringen med scoring i overtall midtveis i åpningsperioden, før Jonathan Huberdeau sørget for at Panthers gikk til pause med 2-0 ledelse med sin nettkjenning 5 minutter senere.

Zuccarello-scoring

Det kunne sett mye verre ut for gjestene etter 13-5 i skudd på mål i 1. periode, og også da lagene inntok isen for andre gang fortsatte Panthers å pepre Wild-buret med avslutninger, men en solid Kähkönen og bra forsvarsarbeid gjorde at Minnesota red av stormen.

9 minutter ut i midtperioden snappet gjestenes Jason Zucker pucken i egen sone og gikk hele veien før han satte inn utligningen og blåste nytt liv i oppgjøret. 

3 minutter senere var Wild frempå igjen, og Mats Zuccarello fikk kranglet med seg pucken fra bak mål. Hardt presset av to Florida-spillere klarte nordmannen å sende i vei et rapt håndleddsskudd som føk inn i hjørnet bak målvakt Chris Driedger.

Utligningen var 32-åringens 5. nettkjenning for sesongen, og vingen står nå bokført med 13 poeng.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

10 strake kamper med poeng for Minnesota

Etter å overraskende ha kommet seg tilbake i oppgjøret fortsatte gjestene å kjøre på 3. periode, og snaut 5 minutter ut i sluttperioden sendte Carson Soucy Wild i ledelsen for første gang i kampen.

Det gikk virkelig unna i BB&T Center det siste kvarteret av kampen, men på utrolig vis fikk ingen pirket gummiskiven over streken i noen av målene selv etter enorme muligheter begge veier.

Ett minutt før full tid fastsatte Luke Kunin sluttresultatet til 4-2 for Minnesota med en heldig klarering som spratt via vantet før den trillet inn i det åpne buret hvor Panthers-målvakten hadde forlatt isen til fordel for en ekstra utespiller.

Med seieren har Minnesota Wild nå tatt poeng i 10 kamper på rad, og Zuccarello og lagkameratene er virkelig i ferd med å melde seg på igjen i kampen om en sluttspillplass i den knalltøffe Central Division. Laget ligger for øyeblikket 2 poeng unna en Wild Card-plass.

Wild er inne i en tre kampers tur på østkysten, hvor neste kamp blir mot Tampa Bay Lightning natt til fredag norsk tid. Florida-laget dominerte grunnserien forrige sesong, men leter fremdeles febrilsk etter formen denne høsten.

Kampodds Nordicbet: Tampa Bay Lightning 1,87 – Uavgjort 4,50 – Minnesota Wild 3,50

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!