Med matchvinnerscoring og to målgivende pasninger ble Mats Zuccarello kåret til banens beste da Minnesota Wild i natt slo storlaget Tampa Bay Lightning 5-4 i Florida…

Ellevilt oppgjør i Tampa

Minnesota fikk en marerittstart i Tampa da Erik Cernak sendte vertene i ledelsen på lagets første avslutning før to minutter var spilt, men i løpet av to magiske minutter i Amalie Arena scoret de formsterke gjestene tre mål og snudde kampen.

Joel Eriksson Ek utlignet etter 9.33 minutter var spilt av åpningsperioden, og minuttet senere satte Mats Zuccarello i gang med det som skulle bli en enorm kveld av nordmannen. Vingen stjal pucken fra en Tampa-forsvarer og fant Jason Zucker som etter et kjapt veggspill med Eric Staal satte inn gjestenes andre for kvelden.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

For en prestasjon av Zuccarello, da han løfter køllen og stjeler pucken. Det skaper hele målet, utbrøt kommentatoren etter 2-1 scoringen.

Få sekunder senere var nordmannen involvert igjen da han fintet en Lightning-back svimmel med et par dragninger bak mål, før han sendte pucken til lagkamerat Jonas Brodin.

Svensken sendte i vei en avslutning som Carson Soucy styrte i mål – og sørget for at Wild hadde scoret tre mål på 101 sekunder i Amalie Arena.

Mikhail Sergachyov satte inn en redusering for vertene mot slutten av den hektiske åpningsperioden som Minnesota vant 3-2.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

Zuccarello matchvinner

Fjorårets suverene lag i grunnserien har slitt med å finne rytmen denne høsten, og ligger helt nede på 6.-plass i Atlantic Division. De fremmøtte i Florida kunne juble over utligning ved Victor Hedman et drøyt minutt før slutt i midtperioden, men få sekunder senere var Wild frempå igjen da navnebror Victor Rask sendte gjestene tilbake i en 4-3 ledelse.

Det var tydelig at Tampa-trener Jon Cooper hadde gitt en hårføner til sine spillere før siste periode torsdag kveld, for hjemmelaget tok tak i pucken fra første dropp og skapte flere store sjanser i jakten på en utligning.

4 minutter ut i 3. periode ga presset avkastning da Alexander Killorn sørget for ellevill jubel blant hjemmefansen da han satte inn utligningen etter en flott soloprestasjon.

Men allerede før fansen hadde rukket å sette seg igjen sjokkerte Zuccarello og Wild hjemmelaget direkte fra droppen. Jason Zucker satte fart fremover etter gjestene vant droppen og fikk pucken fra Jonas Brodin.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

Med seg hadde han en upresset Zuccarello som 8 sekunder etter utligningsmålet sendte Minnesota tilbake i ledelsen med sin 5-4 scoring – som skulle vise seg å bli kveldens siste i Tampa.

Zuccarello ble kåret til banens beste etter matchvinnerscoringen og to målgivende pasninger.

De sto på hardt, men vi klarte å slå tilbake. Det var storartet, sier Zuccarello ifølge nhl.com, etter seieren og snakket om hvordan de klarte å snu kampen.

Zuccarello fant nettmaskene i andre kamp på rad og står nå med 16 målpoeng på 25 kamper – seks mål og ti assist.

Den sterke seieren i Tampa var Minnesotas femte på rad, og formlaget klatret i natt opp på en Wild Card-plass i den vestlige avdelingen etter å ha sikret seg poeng i 11. kamp på rad.

Minnesota avslutter turen på østkysten med kamp mot Carolina Hurricanes natt til søndag norsk tid.

Kampodds Nordicbet: Carolina Hurricanes 1,93 – Uavgjort 4,25 – Minnesota Wild 3,45

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!