Mats Zuccarello misset sin straffe, men lagkameratene i Minnesota Wild fikset biffen og sørget for 3-2 seier på straffer mot Dallas Stars søndag kveld…

Tett divisjonsoppgjør

Det stod mye på spill da Minnesota Wild tok imot divisjonsrival Dallas Stars til dyst i Xcel Energy Center søndag kveld, og endelig klarte Zuccarellos nye lag å knekke koden med å avgjøre en kamp som går forlengning.

Det ble som ventet et tett og tøft oppgjør med mye fysisk hockey rundt målene, og burvokterne lyktes med å holde nettene puckfrie i over tretti minutter før den første scoringen satt i Saint Paul.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

Mikko Koivu skjøt pucken via skøyten til lagkamerat Kevin Fiala, som dermed ble kreditert et av sine enklere mål i karrieren da han sendte hjemmelaget i ledelsen i overtall 12 minutter ut i midtperioden.

Overtallsspillene ble avgjørende i Zuccarellos møte med gamleklubben, for 2 minutter senere prikket svenske John Klingberg pucken i hjørnet på et langskudd og utlignet til 1-1 da Dallas fikk forsøke seg med en spiller mer på isen.

Sen utligning etter spektakulært mål

Nervøsiteten spredte seg på tribunen i hallen etter at Blake Comeau sendte gjestene i føringen 6 minutter før full tid, men da hjemmelaget fikk muligheten i overtall kort tid før slutt trakk Zach Parise frem et kunststykke.

Byens baseball-lag røk tidligere i høst ut av sluttspillet i MLB, men Minnesota Wilds toppskårer la inn en solid søknad om plass i stallen neste sesong med sin utligning søndag kveld. Kevin Fiala fyrte av gårde et skudd som spratt opp i luften, og på direkten smelte Parise gummiskiven i krysset med baksiden av køllebladet.

Den telte riktignok ikke som en home run, men 2-2 målet betydde at formlaget fra Saint Paul sikret seg poeng i 9. kamp på rad, og solide ni hjemmekamper på rad med poeng.

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!

Seier tross Zucca-miss

Det var fremdeles en viktig barriere Wild kunne bryte denne kvelden, for lagets 4 tidligere forsøk i forlengning denne sesongen har alle endt med tap. Etter at de fem overtidsminuttene endte målløse måtte det straffeslag til for å avgjøre hvem som tok med seg det ekstra poenget i divisjonsoppgjøret.

De sikre straffene var en av ferdighetene som hjalp Mats Zuccarello til å bli en publikumsfavoritt i New York Rangers, men på stillingen 2-2 i straffekonkurransen klarte ikke nordmannen å overliste Ben Bishop i Dallas-buret.

Heldigvis steppet Alex Stalock opp og reddet den påfølgende straffen, før jubilanten Mikko Koivu fikk æren av å sette inn den avgjørende straffen i sin 1000. NHL-kamp.

Etter en fryktelig sesongstart har Zuccarello og Wild virkelig fått opp dampen, og ligger nå bare to poeng bak en Wild Card-plass i Western Conference.

Nå venter en ny tur på østkysten og tre bortekamper på rad for Minnesota, hvor første test blir mot Florida Panthers natt til onsdag norsk tid.

Kampodds Nordicbet: Florida Panthers 2,05 – Uavgjort 4,40 – Minnesota Wild 3,05

Nordicbet tilbyr et ukentlig risikofritt spill på norsk ishockey!